Productie Standuri Expozitionale

Standuri ExpozitionaleAvand in vedere experienta de 8 ani in domeniul productiei publicitare si a printului digital de mari dimensiuni compania noastra a realizat sau a participat la realizarea unui numar insemnat de standuri expozitionale atat in Romania cat si in Europa.

Folosind materiale si tehnologii de ultima generatie si nefacand rabat la calitate in detrimentul unui profit ridicat sau unui pret scazut va putem oferi solutii complete in realizarea de standuri expozitionale la un standard ridicat.

In ajutorul clientilor cu buget redus, venim cu o gama de standuri expozitionale mobile de tip : pop-up, pop-up desk, roll-up, etc. (aici sa punem linkurile catre paginile respective)

Fie ca doriti un stand expozitional ieftin sau unul complex, nu ezitati sa contactati echipa noastra de vanzari in vederea consilierii.

Sevicii standuri expozitionale

  • Concept
  • Proiectare
  • Realizare
  • Montaj / Demontaj
  • Posibilitatea realizarii de standuri expozitionale demontabile si relocabile

De ce Virandy?

De ce productie publicitara Virandy?Garantie

12 Luni pentru printuri, productii publicitare iluminate cu Tuburi si 24 de luni pentru productii publicitare iluminate LED.

Pentru comenzi peste 1000 Euro

Aveti incluse proiectarea, design-ul, transportul in Bucuresti si montajul in Bucuresti.

Experienta Virandy

De peste 10 ani activam in domeniul productiei publicitare acumuland atat experienta cat si clienti de renume.

Specialistii nostri, logistica si utilajele de ultima generatie iti garanteaza atat calitatea cat si suportul inainte si dupa vanzare.